Het afgelopen jaar is heel rustig verlopen voor onze stichting.
We hebben alleen het Rad van Avontuur gedaan bij Volkstuinvereniging Tuinderslust en mede dankzij diverse sponsoren was er een leuk bedrag om bij te schrijven op de bankrekening.

In november 2017 kregen we een leuk bericht.
Het Wolfert Lyceum had werderom een Ghanareis georganiseerd en ons jongste nichtje Nova (15 jaar) behoorde bij de groep van vijftien medeleerlingen, die aan de reis mochten deelnemen.
Helaas waren onze projecten dit keer niet in hun programma opgenomen.

Net als het jaar ervoor zijn Bert en Adri ook deze keer naar school geweest om de dames en heren van allerlei informatie te voorzien.
Tevens heeft de Stichting deelgenomen aan de georganiseerde Ghana-markt.

Inmiddels zijn de jongelui terug uit Ghana, het is een hele belevenis geworden en Nova is zeer enthousiast teruggekomen met foto's en verhalen.

We hebben ons financieel jaarverslag op de website gepubliceerd, zoals dat verwacht wordt van ANBI gecertificeerde instellingen.
Hier kunnen jullie lezen, hoe de financiele stand van zaken is.

Srichting VaZaGhana gaat gewoon door met het inzamelen en we zijn druk met de voorbereidingen bezig om naar Ghana af te reizen. Bert en Adri vertrekken op 4 september voor ruim 3 weken.
Zij zullen daar de projecten in Gyankama en Agyemanti gaan bezoeken en deze keer staat in het teken van hulpverlening in de vorm van lesmateriaal en zaken waar dringend behoefte aan is.
Tevens is er contact gelegd met een school in Kitase, een dorpje vlakbij de andere projecten.
Het zal een verrassing gaan worden wat er op hun pad zal gaan komen.
Natuurlijk zal alles vastgelegd worden en kunnen we jullie in oktober verrassen met foto's en verhalen.
Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan een nieuwe, moderne website. Later in het jaar volgt hier meer informatie over.

Het bestuur.